tisdag 19 juni 2012

Rullgardiner till barnkammaren

Nu på sommaren när de är ljust nästan dygnet runt har barnen svårt att sova här hemma. De vill inte lägga sig om kvällarna och vaknar tidigare än tuppen på morgonen. Det kanske är dags att införskaffa ett par rullgardiner till barnkammaren så att de får det riktigt mörkt där inne och inte vaknar flera timmar för tidigt varje morgon.

Som tur är finns det massor av roliga barngardiner som passar i barnkammaren. En ordentlig mörkläggningsgardin med roligt tryck hade varit perfekt. Tror barnen hade gillat det med. Frågan är om man ska köpa rullgardiner på nätet eller här i stan? Var tror ni att de är billigast? Vanligen brukar det var på nätet och så är säkert också fallet när det gäller gardiner. Det tar väl någon dag extra att få hem dem men har vi väntat så här länge så gör nog inte en dag eller två mer någon skillnad. Huvudsaken är att vi får tag på billiga rullgardiner som passar i barnens rum. Har tittat runt lite online och hittade denna sida om rullgardiner som verkar riktigt bra.

Nu gäller det bara att bestämma vilket mönster man ska ha på gardinen. Ska det vara pirater eller prinsessor? Djur eller tecknade figurer? Valet av mönster på gardinen är svårt eftersom det finns så mycket att välja mellan. Självklart vill vi ha en vacker rullgardin med huvudsaken är trots allt att det blir mörkt i sovrummet så att barnen kan sova ostört under de ljusa sommarnätterna. Ni som har köpt rullgardiner nyligen till era barn får gärna tipsa om bra butiker på nätet som säljer gardiner så att jag vet var jag ska leta. Nu ska jag ut på nätet och leta efter inspiration.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar